7 motive pentru care sa alegi Tehnic Clima

Din dorinta de a produce produse de calitate din tamplarie PVC si aluminiu, ne aflam pe piata actuala din Romania si avem o experienta de peste 7 ani in acest domeniu. Producem o gama variata de geamuri termopan de calitate superioara, precum tamplarie PVC din profile REHAU si colaboram cu furnizori renumiti, cum ar fi: Guardian, Roto, Maco. Compania noastra livreaza anual peste 20.000 de ferestre si usi din termopan in judete din Transilvania si oferim garantie pentru produsele livrate partenerilor nostri din Mures, Cluj, Satu-Mare, Salaj si Bistrita. Intotdeauna raspundem cu promptitudine la solicitarile clientilor nostri deoarece credem in ceea ce facem si in calitatea produselor oferite de noi.

Daca va intrebati de ce ar trebui sa lucrati cu noi si sa achizitionati produsele noastre, va oferim 7 motive intemeiate in acest sens:

1.      Avem o experienta de peste 11 ani in domeniul tamplariei
2.      Ne bucuram de peste 4000 de clienti multumiti
3.      Utilizam profile REHAU de la inceputul productiei
4.      Montajul tamplariei este executat de echipe formate din muncitori calificati
5.      Suntem orientati in totalitate spre nevoile clientilor
6.      Oferim garantie pentru produsele noastre
7.      Am creat o echipa operativa pentru rezolvarea sesizarilor

Compania noastra executa ferestre PVC si usi cu geam termopan care indeplinesc cele mai inalte standarde calitative. Pe langa produsele realizate de noi, oferim si servicii de montaj profesional, servicii de intretinere ferestre PVC si servicii de reparatii ferestre termopan.

In momentul acesta ne desfasuram activitatea in 6 orase din Transilvania si deservim numerosi clienti din aceasta zona. Biroul nostru central se afla in Zalau, pe strada Dacia nr 51, iar numarul de contact este: 0743010911. De asemenea, avem un centru zonal la Cluj-Napoca pe strada Razboieni nr 3 si showroom-uri in: Bistrita, Satu-Mare, Jibou si Oradea.

Ne straduim sa oferim produse pentru toate gusturile si pentru toate posibilitatile, astfel incat sa reusim sa indeplinim dorintele clientilor nostri in totalitate. Primim in permanenta aprecieri pozitive de la clientii nostri, iar acest lucru ne motiveaza intotdeauna sa devenim mai profesionisti in fiecare zi. Va invitam sa descoperiti produsele noastre si va asteptam cu drag in oricare dintre magazinele noastre de prezentare!