Avantajele geamurilor termopan

     O perdea frumos colorata, o mobila de calitate, un ceas de perete ce ofera camerei un aspect vesel, un pat confortabil sau un birou spatios, toate sunt elemente prin care ne transformam casa in caminul mult visat. Locuinta noastra nu este doar un simplu spatiu de locuit, ci ne defineste intru totul si din acest motiv aceasta trebuie sa ne ofere un ambient cat mai placut si relaxant. Este important sa ne asiguram confortul necesar indiferent de locuinta, iar utilizarea unor produse profesionale de inalta calitate in interiorul locuintei este o investitie care se amortizeaza usor, chiar daca costurile sunt mai ridicate.
       Ferestrele reprezinta o investitie de lunga durata si tocmai din acest motiv este bine sa achizitionam produse de calitate, de care sa fim multumiti o lunga perioada de timp. Un geam termopan de calitate se distinge indeosebi prin performate tehnice exceptionale, dar si printr-o estetica deosebita.
Sistemele de tamplarie PVC pun tamplaria clasica pe loc secund, multumita costurilor reduse de exploatare si intretinere. Ofera avantajele unui spatiu izolat termic si fonic optim, se curata usor si nu sunt ditruse de diversi factori externi, precum umiditatea sau caldura. Spre deosebire de tamplaria clasica, nu rugineste, nu putrezeste, unica grija fiind aceea de a curata de praf, activitate ce se realizeaza cu usurinta.
      Tamplaria PVC se caracterizeaza printr-un aspect estetic placut, functionalitate si durabilitate. Nu se uneaza precum lemnul din pricina oscilatiilor de temperatura si nu necesita vopsire sau alte tratamente de intretinere. Multumita sistemului extrem de etans, geamurile termopan opresc patrunderea frigului in casa. De asemenea, datorita conductivitatii reduse elimina formarea condensului, iar izolarea termica reduce semnificativ cheltuielile de incalzire a locuintei.
     Pentru o gama variata de produse, de la ferestre economice pana la ferestre certificate pentru case pasive, alege geamuri termopan Cluj de la Tehnic Clima de o calitate superioara. Ferestrele din termopan sunt construite din: profil de PVC de provenienta germana, pachetul de geam termopan este furnizat de catre Guardian si Sain Cobain, iar feroneria cu care este echipata tamplaria PVC este Roto sau Maco.