Despre noi

Despre noi

Ferestre pe viata este principiul care ne ghideaza zilnic in activitatea noastra

Suntem de aproape 14 ani producatori de tamplarie PVC si aluminiu, folosind sisteme de profile germane REHAU, GEALAN si ALUMIL. Lucram cu furnizori de talie mondiala, cum ar fi: GUARDIAN, MACO sau ROTO.

Anual livram peste 20000 de ferestre si usi din PVC si aluminiu in judetele: Cluj, Bistrita Nasaud, Bihor, Satu Mare, Maramures, Salaj si Timis, dar si extern in tari ca: Italia, Franta si Belgia. Raspundem prompt la solicitarile clientilor finali dintr-un singur motiv: Credem in ceea ce facem!

Ce va oferim

  • Servicii de cea mai buna calitate
  • Tamplarie PVC cu geam termopan

Compania noastra executa ferestre si usi din profile PVC cu geam termopan, sisteme PVC care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si exigente. Parteneriatul de aproape 14 ani cu concernul REHAU si mai nou cu GEALAN, aprecierile pozitive primite de la clientii finali si orientarea catre tehnologizare ne motiveaza sa devenim mai profesionisti in fiecare zi.

Montaj profesional & garantii

Echipele noastre executa zilnic lucrari de montaj tamplarie PVC in Salaj si judetele limitrofe, lucrari care presupun un grad mare de specializare. Astfel la tamplaria produsa de noi pe sisteme de profile REHAU si GHEALAN acordam clientilor nostrii o garantie de 5 ani.

Geamuri termopan

Tehnic Clima produce ferestre si usi din sisteme de profile PVC cu sticla termopan, a caror durata de viata este de minim 20 ani.

Profilele folosite la constructia unei ferestre din PVC sunt REHAU si GEALAN, sisteme de profile de provenienta Germania.

Usi termopan

Tehnic Clima ofera usi din sisteme de profile PVC de calitate superioara ( REHAU sau GEALAN), cu posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de paneluri ornamentale sau sticle decorative.