Lista servicii

TAMPLARIE PVC CU GEAM TERMOPAN

Compania noastra executa ferestre PVC si usi cu geam termopan, sisteme PVC care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si exigent. Parteneriatul de peste 7 ani cu concernul german REHAU, aprecierile pozitive primite de la clientii finali si orientarea catre tehnologizare ne motiveaza sa devenim mai profesionisti in fiecare zi.

MONTAJ PROFESIONAL & GARANTII

Echipele noastre de montaj executa zilnic lucrari montaj ferestre termopan Cluj si judetele limitrofe, lucrari care presupun un inalt grad de specializare, clientii nostri beneficiaza de 5 ani garantie pentru produsele noastre: ferestre PVC si usi termopan REHAU. NOU: Oferim clientilor posibilitatea montarii tamplariei PVC prin tehnica montajului RAL (lucrari suplimentare de izolare termica si fonica de ultima generatie prin folosirea spumei cu expandare controlata si a foliilor cu protectie UV).

REPARATII FERESTRE TERMOPAN

Clientilor carora le-a expirat perioada de garantie pentru oricare dintre sistemele PVC: ferestre PVC si usi termopan cu geam dublu sau triplustratificat, le oferim posibilitatea semnarii unui contract de mentenanta prin care asiguram, pe baza unui contract, servicii de intretinere si interventie asupra tamplariei PVC si a accesoriilor (plase insecte, rulouri exterioare, pervaze si glafuri).

CONTRACTE INTRETINERE FERESTRE PVC

Tamplarie termopan defecta? Condens in interiorul pachetului termopan? Usa termopan nu se mai inchide/deschide? Asiguram reparatii termopane tuturor clientilor care ne solicita asistenta. Nu ezitati sa ne sunati iar in maxim 48 ore un specialist TEHNIC CLIMA se va deplasa in vederea remedierii defectiunilor.